Associa’t

La quota anual és de 60 € en un sol pagament per any natural, fent-se cada any la renovació automàticament a primers d’any (independentment del mes en què tu t’associïs).

Quota especial de benvinguda per als menors de 35 anys d’edat que es vulguin donar d’alta com a associats. Aquest any 2024, pagarien només la meitat de la quota i per tant seria de 30 € i a partir de 2025, el pagament de la quota seria ja normal (60 €).

Pel que fa als avantatges de ser associat, els veuràs actualitzats a la web. A més de tot el que es publica al nostre domini, la revista MINUT ACEEB, de difusió gratuïta i exclusiva pels associats.

Tanmateix un cop associat, és quan et podràs enregistrar a la “Zona Socis” de la nostra web (on trobaràs totes les fitxes tècniques publicades fins ara, revistes i vídeos de manera digital).


    SiNo


    Sr. Director, li agrairè que, a partir del dia de la data, carregui al meu compte els rebuts que li seran presentats per l'Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol.    L'enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de les clàusules exposades.