Política de Privacitat

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, per la present us informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva adreça de correu electrònic, han estat incorporades en un fitxer del qual és responsable ASSOCIACIÓ CATALANA D’ENTRENADORS DE BASQUETBOL, amb la finalitat de fer participar en els processos de selecció de personal realitzats per l’entitat per al club, elaborant perfils amb les seves dades.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes que estableix la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent adreça: RAMBLA GUIPUZCOA 23-25 ​​, 2n A, 08018 – BARCELONA.

ASSOCIACIO CATALANA D’ENTRENADORS DE BASQUETBOL es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada. Així mateix, en virtut del que disposa l’article 21 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, sol·licitem el seu consentiment per enviar-li publicitat dels nostres productes i / o serveis a l’adreça e-mail que vostè ens ha facilitat.

Així mateix, l’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: aceeb@aceeb.cat.

L’enviament d’aquest formulari implica l’acceptació de les clàusules exposades.